Wie zijn wij?

De oorsprong van Cleantooth ligt in de tandheelkunde. Wij merkten al geruime tijd dat er teveel verschillende modellen elektrische tandenborstels op de markt zijn. Met name voor patiënten van tandartspraktijken maar ook voor de consument is het veel te onduidelijk wat nu eigenlijk echt dé definitie van een kwalitatief goede elektrische tandenborstel is. Maar ook waar de nood hoog aan is. Hiernaast is de aanschaf van nieuwe, kwalitatief degelijke opzetborstels heel divers en aan de prijzige kant. Wij zijn er bij Cleantooth van overtuigd dat dit anders kan.
Daarom hebben wij de Cleantooth ontwikkelt om jou dé tandenpoets ervaring te geven die je tanden verdienen!

Gezond en schoon poetsen doe je met Cleantooth

A healthy smile starts with Cleantooth!

Door gedegen onderzoek en ervaring binnen de tandheelkunde hebben we gemerkt dat er vanuit zowel de tandprofessional als consument en retail behoefte is aan een no-nonsense kwalitatief goede, krachtige tandenborstel die doet wat het je belooft maar ook makkelijk in gebruik is. Een dure elektrische tandenborstel met overbodige functies is niet zinvol voor onze doelgroep. Zodoende ontstond uiteindelijk de Cleantooth welke met een simpel, modern en strak design prima in deze huidige tijdgeest past.

A healthy smile starts with Cleantooth

Hoewel preventieve mondzorg leuker, makkelijker en betaalbaarder moet zijn, is het van groot belang dat je kwaliteit krijgt om je tanden gezond én schoon te houden. Hier komt Cleantooth kijken om jouw tanden met onze producten dé glimlach te bezorgen die je verdient!

Wij leveren naast onze Cleantooth tandenborstels ook kwalitatief degelijke opzetborstels die je kan gebruiken ongeacht welk seizoen het is. Deze handige Refill komt in een 4-pack blisterverpakking zodat je altijd verzekerd van een nieuwe, frisse opzetborstel.

Schone tanden in 4 stappen

Onze slimme tandenborstel is zo ontworpen dat je in 4 stappen een heel poetsprogramma doorloopt dat ervoor zorgt dat je je tanden gezond én tandvlees schoonhoudt. En dat alles in slechts 2 minuten tijd! Met een simpele druk zet je ‘m aan en ook weer uit. En mocht je per ongeluk vergeten zijn in welke stap je Cleantooth stond, dit onthoudt ‘ie automatisch voor jou. Zo makkelijk poetst Cleantooth!

Video afspelen
Cleantooth box

Heb jij nog vragen?

Stel je vraag gerust aan ons

Cleantooth levert jou de beste elektrische sonische tandenborstels en accessoires zodat jij altijd verzekerd bent van een gezonde lach. Bekijk onze producten en bestel snel zodat ook jij de kracht van Cleantooth kan ervaren! Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop.